MOJA DJELATNOST

Jedinstvena ponuda platforme Moja djelatnost može povećati vašu vidljivost na internetu

Zašto je važno biti na prvoj stranici Google pretraga?

Jedinstvena ponuda platforme Moja djelatnost može povećati vašu vidljivost na internetu. Moja djelatnost

Marketing

12.4.2024

Dobra vidljivost na internetu posebno je važna za sva mikro i mala poduzeća i poduzetnike, kao i za one kompanije koje tek započinju svoj posao, kako bi se na vrijeme izdvojile iz gomile konkurenata.

Biti na prvoj stranici rezultata Google pretrage je izuzetno važno iz nekoliko razloga. Prije svega, pojavljivanje na vrhu pretrage omogućava veću vidljivost, a time i šansu da budete zapaženi i da privlačite posjetitelje na svoju web stranicu.

Kao posljedica toga, povećat će se i promet na vašoj internet prezentaciji. Više posjetitelja može povećati šanse za konverziju, bilo da je cilj prodaja proizvoda ili usluga, prikupljanje informacija ili nešto drugo. Biti na prvoj stranici može pomoći u izgradnji povjerenja korisnika i povećanju reputacije vaše kompanije ili brenda.

Mnogi poslovni subjekti nemaju svoje web stranice, ali postoji kvalitetna alternativa – kreiranje posebne web stranice na kojoj mogu prezentirati svoje usluge i proizvode, a da budu sigurni da će njihova prezentacija biti vrlo vidljiva u Google pretragama.

Riječ je o usluzi platforme na kojoj se nalazi ponuda velikog broja kompanija u zemlji. Uz pomoć alata Moje djelatnosti možete da kreirate svoju web stranicu, oglašavate se na mreži i tako predstavite svoj proizvod ili uslugu velikom broju potencijalnih klijenata.

Ako vaša objava na internetu bude bolje rangirana od konkurentskih stranica, imat ćete početnu prednost u privlačenju posjetitelja i potencijalnih kupaca i korisnika vaših usluga. Ovo može biti ključni faktor u borbi za udio na tržištu i uspjeh vašeg poslovanja.

U osnovi, biti na prvoj stranici Googlea može imati značajan uticaj na uspjeh vaše prezentacije i poslovanja u digitalnom svijetu. To je mjesto na koje se većina korisnika fokusira prilikom pretraživanja, tako da je važno uložiti trud u optimizaciju vašeg sadržaja i drugih faktora koji utiču na rangiranje Google pretraživanja.

Jedinstvena ponuda platforme Moja djelatnost može povećati vašu vidljivost na internetu. Moja djelatnost

Objava na portalu Moja djelatnost je najefikasnije rješenje da brzo dođete do što većeg broja potencijalnih klijenata. Svaki oglas je kategoriziran prema djelatnosti, sadrži detaljan i reprezentativan opis vašeg poslovanja, reference i kontakt podatke, a izrada web stranice nije neophodna za stvaranje pozitivnog "imidža". Poruka koju želite da pošaljete može doći do vaših kupaca uz znatno manje ulaganja.

Uredništvo portala Moja djelantost pobrinut će se za sve segmente vaše promocije i osigurati priliv novih klijenata. Najvažnije od svega je da je objava na našoj stranici zagarantovano dobro optimizovana!

Pored navedenoga, na portalu Moja djelatnost korisnici imaju mogućnost ostavljanja ocjena i recenzija za usluge koje su koristili. Naravno da dobre ocjene govore o kvalitetu samog ponuđača, a pozitivne recenzije su uvek najbolja preporuka. Evo nekoliko primera:

Slavko je ostavio komentar za ugradnju klime: „Ekipa za svaku preporuku. Pristupačne cijene. Sve po dogovoru, jako korektno, brzo i kvalitetno odrađeno”, dodjelio je ocjenu 5.

Edin je komentarisao prodavnicu auto-farova koju je pronašao na našem portalu: „Sve pohvale za shop, odlicni prodavci i brza dostava do Niša“, dodjelio je ocjenu 5.

Azra je o usluzi privatnog vrtića napisala sledeće: „Sve preporuke ,moj dječak s velikom radošću ide u vrtić, da naglasim da je to treći vrtić koji smo promijenili, u prethodnim nije mogao da se zadrži ni po sat vremena, a da nas ne pozovu da baš puno plače, a u ovom vrtiću je pohvaljen kao dječak koji ama baš nikad nije zaplakao ❤️“, i ostavila je ocjenu 5.

S druge strane, izvjesni Budo ocijenjivao je ugostiteljsku jednu ponudu: „Veoma prijatan ambijent izrađen u kombinaciji rustik i modernog stila, sa ugođajem tihe muzike 70-ih do 90-ih, vrlo kvalitetna usluga osoblja, besprekorna urednost i čistoća uz kvalitetan izbor hrane. Kutak za sve generacije u malom mjestu koji u potpunosti opušta i omogućava prijatna okupljanja i druženja“, te na kraju restoranu dodjelio ocjenu 5.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.