FIS - NAGRADNA IGRA

FIS uručio dva automobila Škoda Fabia sretnim dobitnicima

Nagradna igra „ FIS biraj- nagrade dobivaj" trajala je od 19. 1. do 30.4

FIS uručio dva automobila Škoda Fabia sretnim dobitnicima. FIS

Marketing

15.5.2024

Danas su u Vitezu i Banja Luci uručene glavne nagrade velike FIS-ove nagradne igre „FIS biraj – nagrade dobivaj“ - dva automobila Škoda Fabia Active.

Prvom sretnom dobitniku Škode Fabia, gospodinu Ekremu Žeriću iz Bihaća novi automobil svečano je predat u FIS-u u Vitezu.

„Zaista sam uzbuđen što sam baš ja dobitnik novog automobila Škoda Fabia, što zaista nisam očekivao ali sa FIS-om ste uvijek na dobitku. To pouzdano znam, stalni sam kupac u prodajnom centru u Bihaću, od prvog dana. FIS mi je omiljeno mjesto kupovine i evo, sad mi je donijelo i sreću. Zahvaljujem se FIS-u, a novi automobil ću dati na raspolaganje svojim snahama da voze prema svojim potrebama“ –izjavio je sretni dobitnik Ekrem Žerić.

FIS uručio dva automobila Škoda Fabia sretnim dobitnicima. FIS

Ključevi novog automobila danas su u Banja Luci uručeni i drugom dobitniku gospođi Neni Lukić iz Nove Topole.

„FIS redovno posjećujem godinama i kupujem gotovo sve za sebe i svoju porodicu, zato što imate najraznovrsniju ponudu i najpovoljne cijene. Kupovina se dodatno isplatila, sada me je FIS obradovao sa novim automobilom i veoma sam sretna što sam postala vlasnikom nove Škode Fabie. Bila sam iznenađena, nagradu nisam očekivala ali ipak, svako ko igra nada se dobitku. Zahvaljujem se FIS-u i sretnoj ruci koja je od toliko kupona izvukla upravo moj“- izjavila je sretna dobitnica Nena Lukić.      

FIS uručio dva automobila Škoda Fabia sretnim dobitnicima. FIS

Nagradna igra „ FIS biraj- nagrade dobivaj" trajala je od 19. 1. do 30.4., a osim dvije glavne nagrade - dva automobila Škoda Fabia, učestvovanjem u nagradnoj igri kupci su imali priliku osvojiti i neku drugu od ukupno 82 vrijedne nagrade:

5 x Smart TV Philips 55“

5 x perilica rublja Gorenje

2 x Lumea Philips

5 x štapni usisavač Philips

5 x mobitel Samsung

5 x trimer Philips

5 x pametni sat

50 x poklon bon od 100KM za kupovinu u FIS-u

"U ime kompanije FIS čestitam sretnim dobitnicima glavnih nagrada i želim da sa novim automobilima u ugodnoj vožnji pređu hiljade sigurnih kilometara. Čestitam i sretnim dobitnicima 82 druge vrijedne nagrade koje smo podijelili u nagradnoj igri „FIS biraj nagrade dobivaj“. Izuzetno nam je drago što smo i dalje omiljeno mjesto kupovine u cijeloj BIH. Kroz nagradne igre sa vrijednim nagradama želimo obradovati naše kupce i nagraditi njihovu lojalnost, i posebno, iskazati zahvalnost za dugogodišnju vjernost našem brendu“ –kazala je Dijana Brkan, voditeljica marketinga u FIS-u.

Javno izvlačenje nagrada održano je u FIS centru u Vitezu 9. 5. i FIS-u u Banja Luci 10. 5., a spisak svih dobitnika nagradne igre „ FIS biraj- nagrade dobivaj" možete pogledati na sljedećem linku

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.