NOVA ENERGIJA SARAJEVA

Sound Beyond: Nova energija elektronske scene 22. juna u Sarajevu

Otkrijte novu energiju Sarajeva s Sound Beyond! Pridružite nam se 22. juna na terasi Avaz tornja uz Traumera i lokalne talente

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Marketing

20.6.2024

U srcu Sarajeva, grada bogate kulture i tradicije, izrasla je organizacija koja ima za cilj podići elektronsku muzičku scenu na viši nivo i ponuditi nezaboravna iskustva ljubiteljima ove vrste muzike. Riječ je o Sound Beyond, projektu koji su pokrenuli Armin Avdić i Emir Kaltak, poznatiji kao Calkins - dvojac posvećen stvaranju vrhunskih muzičkih događaja i dovođenju svježeg zvuka u Sarajevo.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Armin, dugogodišnji vlasnik kultnog sarajevskog kluba Silver and Smoke, već je dobro poznat u muzičkim krugovima. Njegov klub je postao sinonim za kvalitetne elektronske noći i mjesto okupljanja za sve one koji žele uživati u najboljoj muzici. Calkins, s druge strane, kao iskusni DJ, već dugo vremena doprinosi sceni svojim setovima i strastvenim pristupom muzici. Zajedno, Armin i Emir, od 2019. godine, udružili su snage u projektu Sound Beyond, s ciljem da podignu standarde i pruže Sarajevu iskustva kakva do sada nije imalo prilike doživjeti.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz

Sound Beyond se ističe ne samo po kvaliteti muzike koju donosi, već i po pažljivo biranim lokacijama koje svakom događaju daju poseban šarm i energiju. Tako je Sound Beyond zvuk i energija do sada obuzela historijski Dom mladih, RTV Dom, ali i open air lokacije sa prelijepim pogledom na grad.

Njihov najnoviji projekt će se održati na jednoj od neotkrivenih i neiskorištenih lokacija u gradu – terasi Avaz tornja. Ovaj događaj zakazan za 22. juni obećava da će biti spektakularan, uz nastup Traumera, poznatog po svojim hipnotičkim i energičnim setovima. Uz Traumera, noć će nezaboravnom učiniti i lokalna ekipa, poznata po vrhunskoj energiji koju donose a čine je: Alain, Coem, Calkins i Zael. 

Pozivamo sve ljubitelje elektronske muzike da se pridruže ovom nevjerovatnom događaju i postanu dio priče koja oblikuje budućnost muzičke scene u Sarajevu. Vidimo se na terasi Avaz tornja 22. juna, gdje nas očekuje noć ispunjena ritmom, svjetlima i nezaboravnom atmosferom!

Ulaznice se prodaju velikom brzinom zato osigurajte svoju na vrijeme na www.kupikartu.ba

Photo credit: Adnan Lingo / @lingographer 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.