BIH

Pripreme za obaranje Ginisovog rekorda u završnoj fazi

Ulaz na večernji koncert `Riblje čorbe`, kao i degustacija čorbe bit će besplatni

Srna

17.8.2014

 

Pripreme za obaranje Ginisovog rekorda u pravljenju riblje čorbe u Prnjavoru ulaze u završnu fazu i odvijaju se planiranom dinamikom, potvrdila je danas načelnik opštinskog Odjeljenja za inspekcijske poslove Duška Kopustenjski.
 
Prema njenim riječima, kazan u kojem će se praviti čorba pripremljen je, a u planu je da u utorak, 19. avgusta, sa 4.000 litara bude oboren rekord koji sada drže Amerikanci iz savezne države Masačusets.

"Ulaz na večernji rok koncert `Riblje čorbe`, kao i degustacija čorbe za Ginisa bit će besplatni. Važno je da se ljudi okupe u što većem broju", precizirala je Kopustenjski.

Ona je pozvala sve sugrađane, ali i stanovnike susjednih opština da u utorak posjete Prnjavor i podrže ovu neobičnu manifestaciju, koja se održava u okviru proslave Preobraženja Gospodnjeg - krsne slave ove opštine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.