BIH

U gradovima RS osvanuli plakati s porukom Dodiku

Predizborna kampanja

V. STEVANOVIĆ

9.9.2014

Plakati s porukama vladajućem Savezu nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), osvanuli su jučer i danas u pojedinim gradovima Republike Srpske.

Na nekoliko lokacija u Rogatici, autori su izlijepljenim materijalom poručili "Ako je vama ovako dobro, onda ništa", ilustrujući  to fotografijama aviona i vile u vlasništvu predsjednika Republike Srpske i SNSD-a Milorada Dodika, te siromaštva i gladi s druge strane.

Banja Luka je prethodnih mjesec dana bila nekoliko puta adresa na kojoj su se ostavljale predizborne poruke, ovakvog sadržaja, uglavnom politički usmjerene protiv vladajuće stranke u ovom entitetu.

Na lecima i plakatima, nepoznati autori uglavnom podsjećaju na prezaduženost Republike Srpske, nezaposlenost, nepotizam...

Poruke ostavljene na oglasnom  panou ispred zgrade Muzeja savremene umjetnosti Republike Srpske u Banjoj Luci, odnosno uz šahovski prostor za penzionere RS, "podsjećaju građane, da sve što su pojeli pod predizbornim šatorima SNSD-a i platili su hiljadu puta, nastave li, plaćaće i njihova djeca".
 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.