BIH

Komšić: Krupne ribe moraju iza rešetaka!

U Domu mladih na Skenderiji održana tribina Demokratske fronte

A. Du.

12.9.2014

U Domu mladih na Skenderiji večeras je održana tribina Demokratske fronte – Željko Komšić na kojoj su predstavljani kandidati ove stranke za sve nivoe vlasti na Općim izborima 2014. godine.

Na tribini su govorili generalni sekretar DF-a Sifet Podžić, zatim kandidati ove stranke za hrvatskog i bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Anto Popović i Emir Suljagić.

Posljednji se obratio i sam predsjednik DF-a Željko Komšić, koji je pozvao članove svoje stranke da ispred ličnog interesa i pozicija stave narod i državu.

-Garantiram čašću i obrazom da nećemo varati ljude. Nemojte da ih prevarimo. Đavo će nas odnijeti, sve zajedno, ako to uradimo. Ljudima treba da ponudimo stabilnost, rad, vratiti im vjeru u to da postoji pravda. Neko od bandita mora da ode. Krupne ribe moraju iza rešetaka – poručio je, između ostalog, Komšić.

Govoreći o predstojećoj izbornoj kampanji, kazao je kako želi da ona bude drugačija, naglasivši da je dosta bilo političkog krvoprolića. S tim u vezi poručio je svom članstvu “slobodno uzvraćajte udarce, ali da nikada ne udarajte prvi”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.