BIH

Željko Komšić: Narod hoće promjene

Predizborni skup DF-a

Redakcija

13.9.2014

Demokratska fronta-Željko Komšić danas je održala predizborni skup u Vitezu.

Predsjednik stranke Željko Komšić i nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH u sarajevskoj izbornoj jedinici naglasio je da „mi nismo ovdje zbog sebe, nego zbog onoga što dolazi, zbog djece, zbog sirotinje i nepravde“.  Narod hoće promjene, rekao je Komšić i i dodao da „mi želimo nešto da mijenjamo kako bi normalno živjeli“, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Demokratske fronte-Željko Komšić.

Prisutnima se obratio i kandidat Demokratske fronte-Željko Komšić za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Emir Suljagić koji je istakao da ni on, a ni bilo ko iz Demokratske fronte-Željko Komšić ne obećava kule i gradove.

- Radit ćemo zajedno s vama od jutra do mraka da bi na svaki stol donijeli komad hljeba. Od oktobra 2014. bit će mnogo frontova, ali ono što je najvažnije jeste borba za svako radno mjesto - kazao je Suljagić.

Kandidat za Parlamentarnu skupštinu BiH ispred Srednjebosanskog kantona Vlatko Glavaš rekao je kako građanima BiH od 1994. godine govore da su na pravom putu, a mi idemo ka dnu.

- Njima je je na dnu dobro, nama nije jer oni imaju sve što mi nemamo. Zato vas molim, izađite na izbore i glasajte za ideju predsjednika Željka Komšića - rekao je Glavaš.
 
Kandidat Demokratske fronte-Željko Komšić za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Anto Popović rekao je da će se boriti za ostvarivanje prava na socijalnu sigurnost svih građana, posebno siromašnih i obespravljenih.

- Sve je moguće uz pošten odnos odgovornih ljudi i uz ekonomski oporavak koji se željno očekuje - kazao je Popović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.