BIH

SDA i SDP se uoči izbora lažno rastaju, da bi se nakon 12. oktobra opet koalicijski sastali

Saopćenje SBB-Fahrudin Radončić

Press centarSBB – Fahrudin Radončić

15.9.2014

Prosto je nevjerovatno da SDA, koja vlada od 1990. godine, odgovornost za 560 hiljada nezaposlenih,  pola miliona gladnih, ili užasno lošu reakciju koalicije SDA – SDP nakon poplava, gdje 90 hiljada ljudi nema gdje dočekati zimu, svog koalicionog partnera podmeće drugom.

Još smješnija je teza, da je SBB nepotistička stranka. Javno pozivamo SDA da objavi imena svih Radončićevih eventualnih rođaka u brojnim agencijama, ministarstvima, općinskim i drugim administracijama ili na državnom nivou.

Tamo nema niti jednog Radončića, ali ima stotine čampara, te mnogobrojnih porodica vrha SDA, koje su ugrabile sva važna mjesta za sebe, svoju djecu, njihovu djecu, njihove snahe, dajdže, amidžiće, zetove itd..

Neka SDA javno obznani koliko rođačkih familija upravlja telekomom, a koliko Elektroprivredom BiH. Oni vještački bježe od SDP-a i četverogodišnje katastrofalne vlasti na federalnom nivou sa njima, jer spremaju novu prevaru - verbalno se uoči izbora rastaju, da bi se odmah nakon izbora, koalicijski ponovo sastali.

A, njihova državotvornost je magla, u kojoj BiH kao država nestaje, a oni sanjaju o muslimanskoj republici u srcu Evrope, i njenim temeljima sa propalog Bošnjačkog sabora iz 1993. godine.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.