BIH

Održan humanitarni koncert za Božu Džepinu

Na koncertu 2.000 posjetilaca

E. R.

18.9.2014

Na humanitarnom koncertu kojeg je organizirala Policijska stanica Travnik u Sportskoj dvorani u Novom Travniku okupilo se oko 2.000 Novotravničana.

Novčana sredstva od prodanih ulaznica namijenjena su za liječenje policajca Bože Džepine iz Nove Bile, koji je obolio od amiotrofične lateralne skleroze i koji se trenutno nalazi na liječenju u Pekingu.

Slavko Lovrić, komandir Policijske stanice Travnik i jedan od organizatora ovog humanitarnog koncerta, izrazio je svoje zadovoljstvo posjećenošću koncerta, te zahvalnost svima onima koji su se odazvali i kupili ulaznice.

Također, Lovrić je izrazio žaljenje zbog nepostojanja mogućnosti sistematskog liječenja oboljelih uposlenika, kako policije, tako i bilo koje institucije, ali je rekao da je humanitarni koncert, s obzirom na trenutno stanje u našoj državi, ipak jedan od najboljih načina da se prikupi novac za pomoć oboljelima.

Nakon završetka ovog koncerta, prema Lovrićevim riječima, PS Travnik i dalje će nastaviti sa prikupljanjem novčanih sredstava, budući da će Boži biti potrebne dodatne terapije, banje i najmanje još jedan odlazak u Kinu, stoga iz PS Travnik i dalje pozivaju sve ljude koji su u mogućnosti da pomognu, da se odazovu na ovu humanitarnu akciju.

Novac kojim ćete pomoći Božino liječenje možete i dalje uplaćivati na račun otvoren u Hypo Alpe-Adria banci:
RAČUN ZA KM VALUTU: 27748511
SKRAĆENI BBAN: 306052-27748511-05
DEVIZNI RAČUN:
SWIFT CODE BANK: HAABBA22
IBAN: BA393060522774857895

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.