BIH

VRHUNAC CINIZMA Izetbegović o rezultatima SDA: Nezaposlenost i kolaps ekonomije!

Šta je bilo na skupu u Kalesiji

Redakcija

24.9.2014

Kandidat Stranke demokratske akcije (SDA) za člana Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović je, na izbornom skupu održanom u Kalesiji dostigao vrhunac cinizma.

Izetbegović je, naime, govorio o tome kako u BiH treba popraviti ekonomsku situaciju, povećati zapošljavanje i spriječiti mlade ljude da napuštaju BiH.

Sve to je Izetbegović govorio hladno i bez stida. Kao da on i njegova stranka nisu više od 20 godina alfa i omega svake vlasti, kao on lično nije u proteklih 20 godina bio i član Predsjedništva, član entitetskih i državnih parlamenata, direktor javnih ustanova i stranački čelnik, a da je jedini rezultat toga milionska vila na Poljinama i basnoslovne sume na bankovnim računima!

Ovakvi Izetbegovićevi istupi, pa i u izbornoj kampanju uvreda su za inteligenciju glasača, koji vrlo dobro znaju da je SDA jedina partija koja je u proteklih više od 20 godina u kontinuitetu na vlasti i to na svim nivoima, izuzimajući kratak period od manje od godinu vladavine Alijanse za promjene.

Njegova stranka i on su odgovorni za 560.000 nezaposlenih, za ekonomsko i političko uništenje i poniženje države koja je krvlju branjena i za koju su šehidi dali živote. SDA je imala nebrojeno šansi i prokockanog povjerenja, a upravo o njihovim rezultatima govori Izetbegović. Pogledajte video.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.