BIH

Pobjednički put SBB-a u nedjelju vodi do općina Hadžići i Ilidža

Predizborni skup

Press centar SBB - Fahrudin Radončić

27.9.2014

Nakon Doboj-Istoka, Gračanice, Lukavca, Tešnja, Zavidovića, Maglaja, Vareša, Breze, Vogošće, Busovače, Fojnice, Gornjeg Vakufa, Bugojna, Donjeg Vakufa, Jajca, Bužima, Bosanske Krupe, Cazina, Ključa, Sanskog Mosta, Viteza, Kalesije, Živinica, Brčkog i Goražda, SBB- Fahrudin Radončić nastavlja sa predstavljanjem svoje politike koja donosi cunami pravednosti i snažnog razvoja, borbe protiv sistemske korupcije i rodbinsko-stranačkog zapošljavanja, i to u općinama Hadžići i Ilidža.

U nedjelju u Hadžićima, 28. septembra 2014. godine sa početkom u 18 sati, na platou ispred KSC Hadžići, održat će se izborni skup SBB-a.

Građanima, građankama, članovima i simpatizerima SBB-a, obratit će se kandidat SBB-a za člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda, prem svim anketama i istraživanjima javnog mnijenja u BiH, najpopularniji političar u BiH Fahrudin Radončić, nosioci lista i kandidati SBB-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Predstavnički dom Parlamenta Federacije BiH i Skupštinu Kantona Sarajevo.

Istoga dana na Ilidži, sa početkom u 19 sati, na Ljetnoj pozornici Ilidža pobjednički tim SBB-Fahrudin Radončić nastavlja svoj put spasa za BiH.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.