BIH

Zabava za najmlađe narednih 15 dana

Luna park smješten na Alipašinom polju

Autor:Z. Ka.

2.10.2014

Putujući Luna park „Bolero“ došao je u Sarajevo, i ostat će do sredine oktobra. Smješten je pored RTV doma na Alipašinom polju. I ove godine nudi mnogo zabave na ringišpilu, autodromu, balerini, twisteru, simulatoru, discodromu, trampolini i mnogim drugim spravama.

 Vlasnik „Bolera“ je Alen Budimlić, koji već godinama unazad u ovo vrijeme posjećuje Sarajevo i njegovim najmlađim građanima nudi nesvakidašnju zabavu.

- Najveće zadovoljstvo mi predstavlja kada vidim zadovoljna i radosna lica djece, ali i svih koji nas posjećuju. Trudimo se zadovoljiti potrebe naših mušterija, a trenutno smo u fazi pronalaska lokacije u Sarajevu na kojoj bismo napravili veliki park, kakav imaju svi veći i glavni gradovi u svijetu – kazao je Budimlić.

Tokom dana radnici pripremaju i čiste mašine. Kako su nam rekli, iste poslove rade svaki dan, od najsitnijeg detalja kao što je provjeravanja svakog šarafa pa do onih zahtjevnijih radova. Osim toga, sve prečiste i dezinfikuju kako bi park bio spreman za nove posjetioce.

Budimlić je već nekoliko godina član Udruženja putujućih zabavnih radnika Jugoistočne Evrope.

Cijene jedne vožnje je 2 KM.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.