BIH

Kćerka Emira Hadžihafizbegovića za "Avaz": Žao nam je što je žena umrla, bio je nesretan slučaj

Doajen bh. glumišta u operacionoj sali u bolnici u Novoj Gradiški

M. Ču.

13.10.2014

Doajen bh. glumišta Emir Hadžihafizbegović trenutno je u operacionoj sali u bolnici u Novoj Gradiški, gdje mu doktorski tim operiše ruku. U teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao sinoć na hrvatskom autoputu A3, između Okučana i Zagreba, zadobio je ozbiljniji prijelom desne nadlaktice i napuknuće lumbalnog pršljena, potvrdila nam je njegova kćerka Amra.

U izjavi  za "Dnevni avaz" ona ističe da ipak nisu u pitanju ozbiljnije povrede.

- Razgovarala sam s mamom u vezi te povrede kičme, rekla mi je da će biti sve uredu. Hvala Bogu pokretan je i već sutra ili prekosutra će biti prebačen u Zagreb - istakla je ona.

Kaže da je Emir u stanju šoka nakon svega što se dogodilo, i da je tražio da uz njega sada budu samo članovi porodice.

- Žao nam je što je u toj nesreći stradala žena. Bio je nesretan slučaj, i vjerujemo da će to dokazati i policijski izvještaj. Nije vidio dok je vozio, mislio je da su dvije trake otvorene. On nikada nikoga ne bi povrijedio. Povrede koje je zadobio lakše će prebroditi, ima visok prag tolerancije na bol, ali znam da će teže na njega uticati činjenica da je žena umrla. Iako imamo podršku  brojnih prijatelja, porodice, medija, teško se nositi s činjenicom da je neko umro u toj saobraćajnoj nesreći. Teško je, i trebat će nam vremena da se oporavimo - podcrtala je Hadžihafizbegović.

 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.