BIH

Jaka kiša obustavila potragu za nestalim radnikom RiTE Gacko Slobodanom Žarkovićem

Gacko

P. M.

6.12.2014

Potraga za nestalim radnikom RiTE Gacko Slobodanom Žarkovićem ni peti dan od kada je nabujala Gračanica odnijela minibus koji je prevozio radnike na posao nije dala rezultata.

Srđan Milović, direktor rudnika ”Gacko” koji je sve vrijeme sa spasiocima na terenu, kaže da su zbog jake kiše potragu morali da obustave sredinom dana, ali da će nastaviti opet sutra.

- Nivo rijeke Gračanice je porastao, što nam je otežavajuća okolnost. Prešli smo ponovo teren sa psima iz Hrvatske, ali bez rezultata. Danas smo morali da prekinemo potragu sa psima,  jer jaka kiša i pljuskovi ne dozvoljavaju psima da rade u tim uslovima, ali nastavljamo opet ujutro, rekao je Milović i dodao da su  u potragu juče baš kao i predhodni dan, bili  uključeni radnici RiTE Gacko, spasilačka jedinica RiTE Gacko, planinari, vatrogasci, specijalna jedinica MUP-a RS, CZ, ekipa CZ HET, spasilačka služba ”Volf” iz Foče, interventna spasilačka jedinica iz Mostara. Gorska služba spasavanja sa psima tragačima iz Hrvatske i veliki broj stanovnika Gacka

 

 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.