BIH

Čubrilović: Čeka nas teška godina

Predsjednik NS RS, Nedeljko Čubrilović, organizovao novogodišnji prijem

Ml. D.

27.12.2014

Predsjednik narodne skupštine RS, Nedeljko Čubrilović, organizovao je u pauzi sjednice najvišeg zakonodavnog tijela ovog entiteta, novogodišnji prijem kojem su prisustvovali poslanici u NS RS, predsjednik RS Milorad dodik, članovi Vlade RS i gosti.

- Pozivam sve one koji imaju smisla i želju da sarađuju sa Narodnom skupštinom Republike Srpske da na bilo koji način uspostave tu saradnju, a medije da izvještavaju o realnom radu parlamenta Srpske. Mi u Narodnoj skupštini potrudićemo se da obezbijedimo prohodnost vaših ideja do najboljih zakona i zakonskih rješenja, koji će omogućiti razvoj Srpske, prije svega, njenog realnog sektora i onoga od čega zavisi kvalitet života u Republici, rekao je Čubrilović.

On je takođe pozvao poslanike na saradnju te istakao da bi njihovi prijedlozi trebali biti u formi zakona kako bi se što efikasnije rješavali nagomilani problemi.

Čubrilović je rekao da je ova godina bila teška za RS ali da nas čeka i teška 2015. u kojoj treba raditi na popravljanju stanja u entitetu.

- Dajte da i narednu godinu odradimo kako treba, rekao je Čubrilović.

 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.