BIH

Novogodišnjim paketićima „Avaz“ obradovao 157 učenika

Svečanost u Centru „Vladimir Nazor“

A. J.

29.12.2014

Odlično izvedenom priredbom učenici Centra „Vladimi Nazor“ zahvalili su se predstavnicima kompanije „Avaz roto press“ i redakciji "Dnevnog avazu" koji su im danas podijelili 157 novogodišnjih paketića. Sa znatiželjeom i osmijesima na licima učenici su otvarali paketiće, a kako su nam kazali neki od njih, najviše su se obradovali sokovima i čokoladama.

Direktor marketinga „Avaz roto pressa“ Alen Kešetović istaknuo je da „Avaz“, kao društveno odgovorna kompanija, pomaže gdje god je to u mogućnosti.

- Ove godine odlučili smo se za Centar i nadamo se da ćemo barem malo usrećiti ove mališane za novogodišnje praznike. Trudimo se da izađemo u susret svima kojima je pomoć potrebna, a posebno je to bio slučaj sa ugroženima u poplavljenim područjima – rekao je Kešetović.

I roditelji učenika nisu krili oduševljenje ovom posjetom. Prema riječima Danijele Ristić-Čekerevac čije šestogodišnje dijete pohađa prvi razred, ova škola pruža veliku mogućnost djeci za napredak zahvaljujući veoma kvalitetnom kadru.

- Paketići su velika radost za našu djecu koja se ne može riječima opisati. Nama roditeljima mnogi znači kada se neko sjeti naše djece – dodala je Ristić - Čekerevac

Direktor Centra Zulfo Ahmetović zahvalio se u ime djece, njihovih roditelja i uposlenika na donaciji.

- Današnja donacija zaposlenika kompanije „Avaz“ puno nam znači kako bi djeca osjetila prazničnu atmosferu. Trenutno školu pohađa 157 učenika i lijep je osjećaj kada imate prijatelje koji su u ovim svečanim trenucima uz vas. „Avaz“ kontinuirano prati naš rad i alarmira javnost kada nas zadese teškoće, ali i ističe dobre strane našeg rada i usluga – kazao je Ahmetović.
Petnaestogidšnji učenik Armin Alomerović poželio je čitaocima „Avaza“ sretnu Novu godinu te dodao kako se obradovao paketići, a da je manje važno šta će u njemu dobiti.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.