BIH

UŽIVO NA PORTALU AVAZA Međuentitetski okršaji u komediji

Drugo takmičenje stand up komičara amatera Bosne i Hercegovine

Redakcija

16.5.2015

Šeret 2 je drugo takmičenje stand up komičara amatera Bosne i Hercegovine koje je eliminatornog karaktera, a u kojem će se takmičari i takmičarke kroz pet krugova i četrnaest takmičarskih noći boriti za titulu Šereta.

U posljednjoj noći drugog kruga takmičenja, za naklonost publike i žirija te prolazak u četvrtfinale boriti će se takmičari iz Branko Krsmanović iz Istočnog Sarajeva, Benjamin Sokolović iz Zenice, Alen Hukarević iz Bihaća, Mirsad Čoko iz Sarajeva.

Pored glasova publike, svoj sud o prolasku u naredni krug takmičenja, dat će četveročlani žiri na čelu sa utemeljiteljem sarajevske stand up scene Filipom Andronikom i komičarkom i glumicom Sanelom Krsmanović sa pojačanjem od strane jednog od najduhovitijih Banjalučana - stand up komičarem Dušanom Jokićem, te jedinog sit down komičara Jasmina Džemiđića.

Takmičenje se održava u organizaciji Magacin Kabarea u saradnji sa portalom avaz.ba uz nesebičnu podršku hostela Franc Ferdinand, lanca ćevabdžinica Mrkva, radio Antena Sarajevo, Kaltenberg pivo, Sarajevo osiguranje d.d., zlatarsko juvelirska radnja Sofić S.

Live prijenos takmičenja Šeret 2 možete pratiti uživo od 21:15 sati na portalu avaz.ba.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.