BIH

Novogodišnja čestitka potpredsjednice FBiH Melike Mahmutbegović

Saopćenje za javnost

Fena

30.12.2015

Potpredsjednica Federacije BiH Melika Mahmutbegović uputila je najiskrenije čestitke svim građanima Bosne i Hercegovine u povodu Nove 2016. godine sa željom da praznične dane provedu u dobrom zdravlju i sreći, sa svojom porodicom i prijateljima.

Mahmutbegović očekuje da nam 2016. godina donese više razumijevanja i tolerancije te uspjeh i prosperitet, a na zadovoljstvo svih građana Bosne i Hercegovine.

Istakla je da želi da se u novoj 2016. godini rezultati svega onoga za što smo se borili, zalagali i na čemu smo radili u proteklom periodu, počnu osjećati i u našoj svakodnevnici, te se nada da ćemo nastaviti uspješno započete reformske procese i sačuvati stabilnost države, njenih institucija i uspješno se boriti protiv pokušaja dezintegracije BiH.

- Brojni su izazovi pred nama ali sam sigurna da ćemo ih znati nadvladati kao što smo znali zajedno i u daleko težim vremenima za BiH. Neka Nova 2016. bude godina poticaja i pokretanja zemlje, godina u kojoj ćemo biti bliže razvijenim državama Evropske unije, a sve s ciljem da građani ove države žive mirnije, spokojnije i bolje. S tom nadom, svima čestitam Novu 2016. godinu - saopćeno je iz Kabineta potpredsjednice FBiH.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.