BIH

Predstavljeni kandidati SBB-a za Općinsko vijeće i zajednički kandidat SDA i SBB-a za načelnika Centra

Lokalni izbori

Mi. K.

7.9.2016

Općinski odbor SBB Centar večeras je zvanično predstavio zajedničkog kandidata koalicije SDA-SBB za načelnika općine Centar na predstojećim lokalnim izborima Nedžada Ajnadžića te kandidate SBB-a za Vijeće općine Centar.

Ajnadžić je posebno naglasio da je ovo jedan novi politički izazov.

- Taj politički izazov po mojoj procjeni bi trebao da rezultira većinu u općinskom vijeću i ta većina bi trebala da obezbijedi prohodnost svih odluka koje bi trebali da budu podrška projektima - kazao je Ajnadžić.

- Mi nudimo tim odgovornih ljudi za bolju općinu Centar, kao modernu, otvorenu i dinamčnu lokalnu zajednicu, centar metropole i mjesto ugodnog življenja njegovih građana. Ovaj cilj kao i projekat koji ga podupiru mi smo usaglasili sa programskim ciljevima zajedničkog kandidata za načelnika - kazao je Haris Mujanović predsjednik OO SBB Centar i jedan od kandidata za OV.

Nosilac liste za Vijeće općine Centar Amer Kapo rekao je da mu je ukazan velika čast i odgovornost da stojim ispred 36 osoba.

- Svi mi imamo jedan cilj koji je jasan, a to je da učinimo općinu Centar boljom, općinom za sve njene građane i to ćemo ostvariti zajedno sa vama - kazao je Kapo.

sbb-lista

Lista kandidata za općinsko vijeće Centar

 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.