BIH

Najava iz kompanije "Flydubai": Letovi iz Sarajeva za Dubai preko Podgorice

Avio-linija preko Crne Gore ići će dva puta sedmično

S. N.

26.9.2017

Aviokompanija "Flydubai" objavila je da od 1. novembra otvara liniju Sarajevo – Podgorica – Dubai.

Letovi će se obavljati dva puta sedmično, objavili su iz ove firme. Putnici će srijedom i subotom moći letjeti između ovih gradova, a "Flydubai" ima dozvolu da prodaje karte za „djelimična putovanja“. To znači da oni koji žele, mogu, na primjer, ići samo do Podgorice i nazad ili iz glavnog grada Crne Gore samo do Dubaija i nazad.

Redovne linije Sarajevo – Dubaji, ponedjeljkom i petkom, ostaju i ove nove bit će dodatci na ruti između Ujedinjenih Arapskih Emirata i Bosne i Hercegovine.

Istovremeno, "Flydubai" će ukinuti svoju liniju za Tivat, jer je sezona ljetnjih odmora završena. „Kompenzira“ je linijom koju uvodi s „presijedanjem“ u Podgorici, na letu iz Sarajeva i prema Sarajevu.

- S ovim linijama mi svojim klijentima nudimo da bolje upoznaju i Crnu Goru. Interes za letove za Tivat pokazao nam je da putnici žele otkriti ljepote Crne Gore. Drago nam je da u svoju ponudu uključujemo i redovne linije za Podgoricu – izjavio je za medije generalni direktor "Flydubai" Gait al-Gait (Ghaith Al Ghaith).

Uvođenjem ove linije, "Flydubai" je po prvi put, nakon dugo vremena, zračnim putem povezao Sarajevo i Podgoricu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.