BIH

"Bingo City Center" uz više od 35.000 posjetilaca proslavio prvi rođendan

Sponzorisani tekst

13.11.2017

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+8

Prvi rođendan "BINGO CITY Centera", omiljene lokacije za kupovinu Tuzlanskog kantona, obilježen je u subotu 11. novembra spektakularnim nastupima poznatih domaćih pop-ikona Ine Hamzić, Mirze Selimovića i Armina Dedića, kao i sjajnim pratećim programom, zabavnim igrama i animacijama za sve posjetioce. Uz odlične popuste i posebne ponude u trgovinama, više od 35.000 posjetilaca uživalo je u cjelodnevnom programu.

Lidija Tomić, menadžerica "Bingo City Centera" izrazila je zadovoljstvo što je nakon godinu  uspješnog poslovanja ovaj centar postao mjesto porodičnog okupljanja regije: „Mi smo tačno prije godinu otvorili ovaj tržni centar. 

Veoma smo zadovoljni jer je "Bingo City Centar" postao regionalni centar dobrog shoppinga i dobre zabave. Nama je najbitnije da kupci budu zadovoljni, kao i naši zakupci. Prateći svjetske trendove, odlučili smo se da proširimo centar i dopunimo njegov sadržaj, a u narednom periodu ćemo moći dati više informacija.”

Tokom proteklih mjesec dana svi posjetioci centra imali su priliku uživati u pogodnostima i iznenađenjima, kao i nagradnoj igri koja je priređena povodom prvog rođendana.

U subotu u 18 sati izvučen je i dobitnik glavne nagrade Kia Ceed. Vedad Šehović, penzioner iz Tuzle, bio je u trenutku izvlačenja nagrade u centru, te se prepun emocija, pridružio na bini i preuzeo ključeve vozila.

Ina Hamzić je otpjevala rođendansku pjesmu uz veliku tortu koja je podijeljena posjetiocima.

Armin Dedić je, okružen fanovima, otpjevao svoj najnoviji hit “Nedjelja”, ali i druge hitove kojima je oduševio sve generacije.

Nakon Armina, Mirza Selimović koncert je započeo najnovijom pjesmom “Da se opet rodim” i u sjajnom raspoloženju nastavio zabavljati posjetioce centra sve do 22 sata.

Mladi i talentovni pjevač bio je zvijezda rođandana: “Drago mi je što sam baš večeras ovdje, na prvom rođendanu ovog sjajnog centra. Odlično smo se zabavili!”


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.