BIH

Meteorolozi najavljuju velike promjene vremena za vikend: U jednom dijelu BiH sunce, u drugom snijeg

Piše: A. S.

12.1.2018

Meteorolozi najavljuju velike promjene vremena za vikend u cijeloj BiH. Dok će u jednom dijelu BiH biti sunčano, u drugoj se tokom dana očekuje snijeg. 

U večernjim satima u petak u Hercegovini razvedravanje. U Bosni slaba kiša, a na planinama slab snijeg. Jutarnje temperature od -2 do 4, na jugu do 10, a dnevne od 2 do 8, na jugu do 13 stepeni.

SUBOTA - Na jugozapadu Bosne i u Hercegovini veći dio dana pretežno sunčano. U ostatku Bosne pretežno oblačno vrijeme. Jutarnje temperature od -2 do 3, na jugu do 9, a dnevne od 0 do 6, na jugu do 13 stepeni. 

NEDJELJA - U Posavini pretežno sunčano. U ostalim područjima naše zemlje pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u Bosni je moguć slab snijeg, a u Hercegovini slaba kiša. Jutarnje temperature od -4 do 0, na jugu do 7, a dnevne od -1 do 4, na jugu do 9 stepeni. 

PONEDJELJAK - Ujutro sunčano, hladno s mrazom i maglom po kotlinama. U ostatku dana pretežno sunčano. U večernjim satima naoblačenje. Jutarnje temperature od -9 do -3, na jugu do 4, a dnevne od -1 do 4, na jugu do 10 stepeni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.