BIH

Vrhunski predavači o planiranju investicija i upravljanju troškovima

N.K.

22.1.2018

Centar za obuke INTERA Tehnološkog parka Mostar organizira trodnevni trening „Finansijsko upravljanje kroz planiranje investicija i upravljanje troškovima“ koji će se održati od 15 do 17 februara 2018, u prostorijama Tehnološkog parka.

Teme koje obrađuju iz područja finansijskog upravlja će omogućiti svim polaznicima upoznavanje sa tipovima finansiranja. Nakon završetka ovog modula svršenici će biti u mogućnosti samostalno pripremiti finansijski plan, upoznat će se sa finansijskim institucijama i pripadajućim poslovnim segmentima, te raznim izvorima finansiranja kao što su kreditna zaduženja i leasing.

U okviru modula o upravljanju troškovima polaznici će dobiti detaljniji uvid u troškovno rečunovodstvo, a nakon završetka razumjet će rezliku između računovodstvo i troškovnog računovodstva.

Kroz teoretski i praktični dio polaznicima će vrhunski predavači s dugogodišnjim iskustvom prenijeti znanja o upravljanju novcem i odlučiti koji rizik preuzeti, koji rizik nije nužan, te kako donijeti korist recionaliziranjem troškova.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem web stranice www.intera.ba


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.