BIH

"Panorama" donosi ekskluzivni intervju sa Senadom Bašićem, Zoranom Kostićem Canetom, Zehrudinom Isakovićem...

Avaz.ba

3.2.2018

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 4. februara, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Senad Bašić, veliki glumac i miljenik publike, otvoreno je u ekskluzivnom intervjuu za "Dnevni avaz" govorio o ulogama, pedagogiji, društvu, porodici, fanovima...

Popularni Bašić otkrio nam je ovom prilikom da se Sarajevom kreće isključivo sporednim ulicama te da nije očekivao da će kultna “Audicija” ponovo puniti dvorane, a objasnio je i zašto njegova porodica trpi zbog posla kojim se bavi.  

Donosimo i priču sa Zoranom Kostićem Canetom, liderom kultnog rok benda "Partibrejkers". Govorio je o novom gostovanju u Sarajevu, ali se osvrnuo i na vrijeme u kojem živimo te otkrio kakve pjesme ove grupe publika može očekivati.

Pročitajte i razgovor sa Zehrudinom Isakovićem, novinarom i alpinistom. Govorio nam je o iskustvima s najviših vrhova svijeta, o kulturama i tradicijama koje je upoznao, kao i o psiću koji ga posljednjih godina u stopu prati na putovanjima... 

Donosimo vam i priču mlade hrvatske kantri pjevačice Mije Dimšić, koja poručuje da je muzika njen život, a fakultet će završiti reda radi.

Kendis Svoenpul lansirala je liniju kupaćih kostima. Ona je i anđelica koja krasi naslovnu stranicu našeg priloga.

Čitajte još:

- HOLIVUDSKI SKANDALI – Ko je ubio “Supermena” 

- FUAD MUZUROVIĆ: Volim šetati sa svojom Lejlom

- SUSRET Dine Mustafića i Ermina Brave

- Šta je Adnan Nezirov pitao BOSANCA

- 80. rođendan princeze BEATRIS

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.