BIH

"Panorama" donosi ekskluzivni intervju sa Sabahudinom Sašom Vugdalićem, Eminom Jahović, Stjepanom Hauserom...

Piše: Avaz.ba

24.2.2018

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 25. februara, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja. 

Sabahudin Saša Vugdalić, sportski komentator i veliki humanitarac, u ekskluzivnoj životnoj ispovijesti za “Dnevni avaz” otvorio je srce. Govorio je o teškom životu koji je imao, porodici, komentatorskom poslu koji radi već nekoliko godina, rodnoj Srebrenici...

- Vaspitačicu u Domu za nazbrinutu djecu zvao sam mama – poručio je, između ostalog, Vugdalić.

Senad Bašić, veliki glumac i miljenik publike, otvoreno je u ekskluzivnom intervjuu za "Dnevni avaz" govorio o ulogama, pedagogiji, društvu, porodici, fanovima...

Prvi ekskluzivni intervju Emina Jahović-Sandal nakon razvoda od turske zvijezde Mustafe Sandala dala je za “Dnevni avaz”. Pjevačica je otvoreno govorila kako provodi vrijeme sa sinovima, šta je najčešće može izbaciti iz takta te šta je trenutno najviše okupira... Emina krasi i naslovnu stranicu našeg revijalnog priloga.

Pročitajte i razgovor sa Stjepanom Hauserom. Uoči velikog koncerta u sarajevskoj Zetri prisjetio se za naš list svojih početaka, otkrio nam postoji li konkurencija između njega i Luke, zapjeva li ponekad narodnjake te kako se odupire ženskom dijelu publike.

Donosimo vam i priču Ivane Mihić, kćerke poznate glumice Vere Čukić.

Čitajte još:

- Šade Adu – Opsesivno se skriva od javnosti

- Svijet slavnih – Ko odgaja holivudski podmladak

- KĆERKA i OTAC: Šta je Lejla pitala Sinana Alimanovića

- Kraljica Elizabeta u 92. godini prvi put na Sedmici mode

- GUCCI zapalio pistu u Milanu


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.