U "Dnevnom avazu" od nedjelje, 4. marta

"Panorama" donosi intervju s Tanjom Bošković, Zalom Đurić-Ribič, Aleksandrom Sanjom Ilićem

Avaz.ba

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 4. marta, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Legendarna glumica Tanja Bošković nije štedjela riječi u intervjuu koji je dala za “Dnevni avaz”. Razgovarali smo o ulogama, stanju u kulturi i društvu, a ovom prilikom dotaknuli smo se i estetskih zahvata...

- Samo me zanimaju pozorište i umjetnost. Idem na koncerte, izložbe, gledam, slušam i čitam i ništa me ne zanima što ima veze s dnevnošću. Sve je to zaludno i nepotrebno. Znate kako je divno biti u ovim godinama, a ne čuti dobro, prosto imam pravo da ne čujem i ne vidim, a to je tajna moje životne radosti – rekla je Bošković.

Zala Đurić-Ribič dokaz je da jabuka ne pada daleko od stabla. Talentirana 22-godišnja kćerka Branka Đurića Đure i Tanje Ribič uspješna je u muzičkim, ali i u glumačkim vodama. Zala je već duže vrijeme studentica prestižne glumačke škole “Herbert Berghof Studio” u Njujorku.

Pročitajte i razgovor s Aleksandrom Sanjom Ilićem, sjajnim kompozitorom, koji je komponirao brojne hitove za pjevače s ovih prostora. On će s grupom “Balkanika” predstavljati Srbiju na Eurosongu, koji se u maju održava u Lisabonu.

Donosimo i temu o poznatim bh. ličnostima i njihovim krzninenim prijateljima.

Čitajte još:

- Dženifer Lorens, holivudska zvijezda, u borbi protiv korupcije

- Šta je Nikolina Kovač pitala Slađanu Mandić

- NAJVEĆA DAMA modne industrije Karolina Herera u 81. godini odlazi sa scene

- PLAVA KRV Ženi se Luis Dikri, najstariji sin princeze Stefani od Monaka

- ZANIMLJIVE DESTINACIJE Riga, glavni latvijski grad, koji vrijedi posjetiti

NA VRH

Podijeli članak na