BIH

Aljoša, bio si Šejlin vjerenik, tebe i tvog bolesnog brata jedino se ne boje Radončić i SBB

Avaz.ba

5.3.2018

MINISTER1921

Vidi Aljoše Srbina što se nasekirao! Lažove, rođen si 20. januara 1975. godine! To znači da si vojni obveznik postao 20. januara 1993. godine! U našoj Armiji su bili silni maloljetnici, a sa 18 si morao na obuku kao svi hrabri momci koje roditelji nisu poslali u sigurnost Austrije i Njemačke! Ti si pobjegulja i KUKAVICA...Takve miševe preziru i ženske i sva normalna sarajevska raja! Nisi ni mogao bolje proći već vjeriti Šejlu Turković! Lažove, što to ne demantuješ? Radončić ti smeta jer se on i SBB jedini ne boje tebe i tvog bolesnog brata alkoholičara Dubravka! Zašto ne demantuješ da ti je omiljena tetka pokrala firmu prije rata i bila u muriji, Denisova mama Emina? Jajaro...

Igor Somek

Dobro, a je li bar istinu rekao da si pobjegulja, da nisi bio u ratu, je li istinu rekao da si tražio da tuku borce i da ima svjedoka i da ne smiješ demantovati to, je li istina bar to da ste lideri nepotizma porodica Čampare i je li istina da ste Fahri namontirali Kosovo, i je li istina da je Evropski sud odbacio tu optužnicu, je li istina da si ti taj koji uređuje ovaj portal i Slobodnu Bosnu i Federalnu TV. Ništa od toga ti ne reče, a pričaš propalu priču o Keljmendiju.Tvoj milje su sve kriminalci. Nisi slučajno bio sa Šejlom Turković, "akademikom" kriminalne scene. Daj to dematiraj.

Mirza Haračić

Ma nisi ti Radončiću ni do koljena, gade lopovski

Enes Joldo

I ja sam bio 3. razred srednje kad je rat počeo, ali sam uzo pušku i branio RBiH.

Amer Smajlović

Ti klocu jedan priglupi, Fahri samo možeš da aplaudiraš... Čovjek za tebe institucija, šta si uradio u životu, osim što ti je Ćaća bio komunistički funkcioner i udbaš pa tebi i bratu ostavio fotelje...

Evo i ova informacija:

Istraživačko-dokumentacionom centru (IDC) iz Sarajeva, nevladinoj organizaciji koja prikuplja podatke u ljudskim gubicima u ratu u BiH, 661 maloljetni vojnik između 10 i 18 godina starosti ubijen u ovom ratu. On bi to znao da je bio u ratu.

Udruženje bivših maloljetnih boraca u bivšoj Jugoslaviji procjenjuje da je približno 10.000 osoba mlađih od 18 godina (od kojih su neki imali jedva 10) učestvovalo u ratovima na Balkanu devedesetih. Dok se on zajebavao, školovao. Danas moje komšije koje su imale 17 godina žive s gelerima u tijelu i doživotnim traumama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.