LUTRIJA BIH

Sretni dobitnik iz Zenice preuzeo 100.000 KM

Sretno uplatno mjesto u ulici Aska Borića u Zenici

Piše: A. Č.

28.3.2018

U Direkciju „Lutrije Bosne i Hercegovine“ prekjučer u prijepodnevnim satima javio se dobitnik 100.000 KM. On je novčani dobitak osvojio u prvom vanrednom ovogodišnjem izdanju TV Binga, čije je izvlačenje bilo 14. marta.  

Sretni listić kupljen je na saradničkom uplatno-prodajnom mjestu u Zenici, u ulici Aska Borića bb.

Prilikom naplate novčanog dobitka, sretni dobitnik otkrio je da redovno igra klasične igre iz ponude „Lutrije BiH“, a najviše voli odigrati TV Bingo, koji mu je upravo donio vrijedan novčani dobitak. Ovaj sretni dobitnik, uz uvjet anonimnosti, kazao je da je presretan zbog ogromnog dobitka.

- Često kupujem listiće za TV Bingo, ali maksimalno tri listića, rijetko više. Nikad nisam bio opterećen nekim velikim dobitkom, ali sam se uvijek potajno nadao da ću možda nekad osvojiti nešto vrijedno. Izvlačenje je bilo u srijedu, a ja sam u četvrtak ujutro s posla došao kući i uzeo listić da provjerim dobitak. Sjeo sam pred računar, otvorio portal „Lutrije BiH“ i imao sam šta vidjeti - dobitak od 100.000 KM – govori sretni dobitnik.

Više puta provjerio je listić, jer nije mogao povjerovati da je on zaista dobitnik vrijedne nagrade. A kada se u to u potpunosti uvjerio, sreći nije bilo kraja.

- Sada će mi se ostvariti velika želja da kupim nekretninu, najvjerovatnije negdje u primorskim krajevima susjedne Hrvatske – poručio je on, zahvaljujući „Lutriji BiH“.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.