LIVANJSKI KANTON

Rimac: Koaliranje sa svim hrvatskim strankama osim s HDZ-om BiH

Fena

21.4.2018

HDZ 1990 na izbore izlazi samostalno, u zajedništvu s hrvatskim narodom i svima onima koji podržavaju njihova programska načela i pozitivne promjene na predstojećim izborima u BiH, potvrdio je za Fenu predsjednik Središnjeg odbora ove stranke Nediljko Rimac.

Kako kaže Rimac, izlazak samostalno na izbore je odluka Središnjeg odbora i Predsjedništva stranke koju je i potvrdio Kantonalni odbor HDZ-a 1990 Livanjskog kantona na svojoj posljednjoj sjednici.

- Nakon izbora ostaje otvoreno koaliranje sa svim strankama s hrvatskim predznakom, osim s HDZ-om BiH - kategoričan je Rimac.

U sklopu priprema za opće izbore, predsjednik Središnjeg odbora HDZ-a 1990 je napomenuo da će sljedeće sedmice biti održana sjednica Predsjedništva stranke, gdje će se, među ostalim, razgovarati i o programu stranke.

Unutar svojih priprema Kantonalni odbor HDZ-a 1990 LK je donio zaključke, a jedan od tih se odnosi na razgovore, pregovore i dogovore sa svim političkim subjektima koji žele dobro svim stanovnicima tog kantona.

Za predstojeće izbore, kako navode, HDZ 1990 će učiniti sve da dođe do promjene vlasti u Livanjskom kantonu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.