BIH

"Panorama" donosi ekskluzivnu ispovijest Save Miloševića, intervju s Inelom Nogić, Nikšom Bratošom...

Avaz.ba

21.4.2018

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 22. aprila, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja. 

U ekskluzivnoj ispovijesti za "Dnevni avaz" Savo Milošević (45), bivši nogometaš i potpredsjednik Fudbalskog saveza Srbije, govorio je o tome kako se našao u glumačkim vodama, kakva je situacija u nogometu danas, koliko često dolazi u rodnu Bijeljinu, a prvi put je javno govorio i o teškim životnim tragedijama koje su ga zadesile.

Donosimo i sjećanja Inele Nogić 25 godina nakon izbora za Miss opkoljenog Sarajeva.

- Udala sam se za holandskog novinara i otišla. Ali konstantno dolazim u Sarajevo. Jedan period sam bila tamo zbog djece, jer sam htjela da oni budu u kontaktu sa svojim korijenima. Nisu ni govorili naš jezik, a sad ga govore perfektno - kazala je, između ostalog, Nogić, koja danas živi u Holandiji.

Nikša Bratoš, jedan od najpoznatijih kompozitora, producenata i aranžera te dobitnik brojnih muzičkih nagrada, u razgovoru za „Dnevni avaz“ govorio je o trenutnom angažmanu, muzičkoj sceni i prijateljstvu.

- Aktivno radim na novim albumima Massima Savića i grupe “Urban&4”. Osim toga, sviram na koncertima s Gibonnijem, a s urednicima s HRT-a pripremam neke nove emisije za jesen, za novu sezonu - kazao je Bratoš.

Pročitajte i razgovor s glumcem Miroljubom Mijatovićem, zamjenikom direktora Bosanskog narodnog pozorišta Zenica i rukovodiocem Dječije, omladinske i lutkarske scene, koji se teatrom bavi već 34 godine.

Naslovnu stranu priloga krasi lijepa pjevačica Kajli Minog (Kylie Minogue), koja se vraća na scenu nakon nervnog sloma.

Čitajte još:

- KRV NIJE VODA Slavne dame koje su uspjele prenijeti gene na nasljednice

- PLAVA KRV Pisac Endrju Morton objavio knjigu o budućoj princezi Megan Markl

- IZ SEZONE U SEZONU Mreža - za seksi izgled

- Jedini tiplerski klub iz BiH koji je pristupio uglednom savezu

- Sulejman Memo Haljevac ususret događaju “Sarajevo, ljubavi moja”

- Ajndhoven - holandski grad svjetlosti


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.