BIH

Nesvakidašnji potez Banjalučanina Igora Kremenovića: Pecao pastrmku u rupi na cesti!

G. DAKIĆ

17.5.2018

Banjalučanin Igor Kremenović na nesvakidašnji način je ukazao na problem loših cesta u gradu na Vrbasu. Kremenović je u banjalučkom naselju Lauš jednu poveću rupu na putu napunio vodom, potom je u nju pustio pastrmku, a zatim krenuo na - pecanje! 

Potom je sjeo u pecarošku stolicu i u rupu spustio mamac. Ubrzo se pastrmka upecala, a Kremenović je, poput pravog sportskog ribolovca, odlučio da je vrati natrag u - rupu! Slučajni prolaznici bili su u čudu.


- Ja sam biciklista pa itekako obraćam pažnju na puteve, jer sam dva puta pao zbog rupa. Tom rutom prolazim svaki dan i nenormalno mi je da ta rupa stoji tu od prošle godine i da samo raste. Kada kiša padne, ta rupa se ne primijeti i nebrojeno puta sam upao autom u nju - kazao je Kremenović za „Avaz“.

Na koncu ga je ta rupa podsjetila na malo jezero, a potom se, kaže Kremenović, stvorila ideja da napravi slikovit, šaljiv i sarkastičan video koji nosi ozbiljnu poruku.

- Takve stvari ne možeš da ne primijetiš i da ne prokomentarišeš - dodao je Kremenović, koji je član Pokreta građana „Bolje“.

Kremenović podsjeća i na činjenicu da se za popravku puteva izdvaja mnogo novca u gradskom budžetu, ali je stanje na cestama katastrofalno


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.