SAOPĆENJE

SRS "Dr Vojislav Šešelj" predao CIK-u prijavu za izbore

Avaz.ba

22.5.2018

SRS „Dr Vojislav Šešelj“ predao je danas Centralnoj izbornoj komisiji BiH prijavu za opće izbore, koji će biti održani u oktobru ove godine.

Predsjednik stranke Dragan Đurđević kaže da se stranka prijavila za sve nivoe vlasti te da očekuje dobar rezultat i nakon ovogodišnjih izbora.

- Naša očekivanja su utemeljena na kvalitetnom radu, ali prije svega na našim programskim opredjeljenjima. SRS „Dr Vojislav Šešelj“ je stranka jasne ideologije i političke misli, koju odlikuje dugotrajno djelovanje i dosljednost u provođenju programske orijentacije za koju se zalaže - izjavio je danas Đurđević.

Đurđević smatra da je političkoj sceni u Republici Srpskoj neophodna stranka kao što je SRS „Dr Vojislav Šešelj“, koja će svojim djelovanjem, kako kaže, doprinijeti jačini i stabilnosti Republike Srpske, kao i boljem životu njenih građana.

- Smatram da je RS potrebna jaka nacionalna, patriotska, pravdoljubiva i socijalno odgovorna stranka, koja će raditi u najboljem interesu njenih građana. Uvjeren sam da će građani prepoznati ove naše vrijednosti i pokloniti nam svoje povjerenje - istaknuo je Đurđević.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.