BIH

"Panorama" donosi razgovor sa Seadom Lipovačom, pripreme Džejle Glavović-Očuz za Milano, potresnu ispovijest Marina Meštrovića

Avaz.ba

2.6.2018

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 3. juna, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

U ekskluzivnom razgovoru Sead Zele Lipovača prvi put je govorio o tome kako je postati otac u 62. godini. Govorio je o kćerki Idi, ali i 40. godišnjici karijere koju kultne „Divlje jagode“ obilježavaju ove godine.

- Kako ja vjerujem da ništa nije slučajno, onda jedino mogu reći da se jedna prelijepa djevojčica Ida pojavila tačno kada je to trebalo. Nema ništa posebnog osim da je ona dio mene i da mi pripada ili ja njoj - kazao je, između ostalog, Lipovača.

Naslovnu stranu priloga „Panorama“ krasi lijepa Džejla Glavović-Očuz, jedna od najuspješnijih bh. manekenki, koja je govorila o pripremama za Milano, gdje je očekuju brojni kastinzi. Osim toga, Džejla je govorila i o porodici, sinu Omaru i suprugu Mahiru, kojeg, kaže, i danas osvaja.

- Kroz prvi dojam Mahir me osvojio izgledom, a kasnije dobrom energijom koju nosi, odgojem, inteligencijom, poštenjem, duhovnošću koju njeguje i tim što nikad nisam sigurna da sam ga osvojila do kraja - kazala je Glavović-Očuz.

U veoma potresnoj životnoj ispovijesti za „Dnevni avaz“ govorio je i Marin Meštrović, muzički producent koji boluje od dječije paralize.

- Moji roditelji su se mnogo žrtvovali, ali kada nekoga voliš, onda ti je žrtvovanje i zadovoljstvo. Žrtvovali su svoj privatni život zbog mene. Tata je govorio da je to njegova dužnost - kazao je Meštrović.

Čitajte još:

- Razgovor sa Zenitom Đozićem, glumcem, humoristom i TV producentom koji je, zajedno s Brankom Đurićem Đurom i Neletom Karajlićem, činio okosnicu “Top liste nadrealista“

- Ana Đurić alijas Kostrakta o svom bendu „Zemlja gruva“

- Tom Ford - kralj stila

- PLAVA KRV: Vjenčanje kraljevskog para još udarna tema u svijetu

- Kako je ćušpajz postao kralj kuhinje

- Lana Delić, glumica Bosanskog narodnog pozorišta Zenica

- PRIČE IZ HOLIVUDA - Slavne dame otkrivaju zašto su postale veganke


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.