BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte - Migrant pokušao da siluje majku 2 djece

Avaz.ba

17.7.2018

“Dnevni avaz”, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju između ostalog objavljuje detalje horora s kojim se suočila 36-godišnja majka dvoje djece koju je pokušao silovati migrant iz Afganistana.  

Pročitajte i na šta je Predsjedništvo BiH spiskalo 7 miliona maraka.

Naši novinari otkrivaju kako su bivši i sadašnji načelnici Srebrenice Ćamil Duraković i Mladen Grujičić uhvatili predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH Denisa Zvizdića u laži.

U rubrici “Aktuelno” donosimo detalje kako federalni ministar unutrašnjih poslova Aljoša Čampara pravi svoju stranačku bazu u Federalnom ministarstvu unutrašnjih poslova, a objavljujemo i podatke o tome ko koči optužnicu protiv suspendiranog glavnog državnog tužioca Gorana Salihovića.

U “Dnevnom avazu” danas pročitajte i izvještaj s nastavka suđenja u predmetu “Bosna”, gdje su saslušana tri nova svjedoka Tužilaštva Kantona Sarajevo. Također, ne propustite pročitati šta to koči razvoj turizma u našoj državi, kao i šta stručnjaci poručuju državnim institucijama.

Ugledni novinar Bakir Hadžiomerović u novoj minuti osvrće se na SDA-ovu zloupotrebu sarajevske Vijećnice, koja je postala kao svečani salon za potrebe ove stranke.

Pročitajte i u kojem je gradu jučer boravila „Avazova“ turistička patrola.

Doznajte i koje su ocjene dobili bh. trgovci u tajnom istraživanju kvaliteta usluga.

Crna hronika osvrće se na val strahovitih saobraćajnih nesreća koje su zabilježene na našim cestama. Novinari izvještavaju s izricanja prvostepene presude u slučaju “Memić” koji je potresao cijelu BiH.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljive i aktuelne naše redovne priloge “Automarket” i “Mali oglasi”.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.