BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Širi li se zaraza među migrantima

Avaz.ba

27.7.2018

“Dnevni avaz”, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju između ostalog objavljuje šta je uzrok smrti migranta u Bihaću te prijeti li nam epidemija. 

Pročitajte i kakav su zakon svjesno usvojili delegati Doma naroda o demobilisanim borcima i da li će borci biti izigrani.

Naši novinari otkrivaju i kada će najvažniji infrastrukturni projekt za BiH, most Svilaj spojiti obale Save.

U rubrici “Pogledi” donosimo koja je to konačna odluka Suda BiH u postupku ekstradicije i da li će BiH izručiti Zdravka Mamića, ali i zahtjev Mamića gdje želi da mu se sudi.

U “Dnevnom avazu” danas pročitajte i kakvom je izjavom Saša Magazinović (SDP) izazvao burnu raspravu u Parlamentu BiH o prijedlogu da uz državnu zastavu stoje i entitetske.

Također, ne propustite pročitati i sve o tome kakvo okruženje BiH nudi investitorima.

Ugledni novinar Bakir Hadžiomerović u novoj “Minuti” osvrće se na to zašto Španija želi da se riješi posmrtnih ostataka Ante Pavelića i Maksa Luburića.

Naša ekipa posjetila je i nekadašnji Dom kulture u Rajlovcu koji je pretvoren u azil za napuštene pse i otkrila s kakvom se agonijom mještani tog naselja bore već tri godine, ali i kakav tretman imaju životinje.

U novom broju saznajte i kako zeničke vlasti u slučaju ,,dječaka heroja“ Ismaila pokušavaju svoju sramotu da prebace na medije.

Pročitajte i u kojem je gradu jučer boravila „Avazova“ turistička patrola i koji je to grad poznat po ,,dolini zaporaka“, ali i mladoj janjetini.

Novinari “Crne hronike” došli su do alarmantnih podataka o paljevinama vozila u BiH, saznajte koliko je vozila izgorjelo za tri mjeseca, ali i koji je to posljednji slučaj koji je zabilježen u Sarajevu.

Naša ekipa je otkrila i ko su lopovi koji su opljačkali poznatu proročicu Nizamu.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljivu priču o tome kakav je biznis pokrenula Ustikoljanka s njemačkom adresom na zapuštenim podrinjskim poljima.

U današnjem broju saznajte i kako se Velež priprema za novu sezonu te do kada je Brazilac Brandao produžio ugovor.

Također, saznajte i šta je to napadač zagrebačkog Dinama poručio Robertu Prosinečkom selektoru reprezentacije BiH.

Saznajte i kakve su probleme imali Karim Benzema i Romelo Lukaku zbog svog porijekla.

Naši novinari otkrivaju i da li će Savez tražiti zamjenu za Duška Vujoševića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.