BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Zvizdić blokira nabavku uniformi

Avaz.ba

2.8.2018

''Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju, između ostalog, objavljuje ko je blokirao nabavku uniformi za policiju i kakva je uloga Denisa Zvizdića, predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH!

Otkrivamo i zašto vozači u BiH dvostruko skuplje plaćaju registraciju i koliko je nerad vlasti koštao građane. Doznajte i kakva je sudbina uhapšenog bivšeg borca ARBiH u Beogradu i da li mu je određen pritvor.

Pročitajte i hoće li SIPA uopće saslušati Rajka Vasića zbog spornog tvita o Srebrenici. Ugledni kolumnista Bakir Hadžiomerović u Minuti se osvrnuo na vijest o smrti Alije Behmena i njegovom životnom putu.

Saznajte i kakva je reakcija Dragana Čovića, lidera HDZ-a BiH i člana Predsjedništva BiH, oko najave izgradnje Pelješkog mosta. Direktor Direkcije za evropske integracije Edin Dilberović govori o dodatnim pitanjima EU i upozorava pojedine službe da se uozbilje.

Donosimo i priču koliko je do sada migranata napustilo BiH i otišlo u Hrvatsku, ali i hoće li iduće sedmice uopće zasjedati Parlament FBiH i šta o svemu misle borci.

Pročitajte i u kojem je gradu jučer boravila „Avazova“ turistička patrola i kako je u Veloj Luci ispraćen legendarni muzičar Oliver Dragojević.

Novinari Crne hronike otkrivaju šta će biti s pljačkašima migranata u Sarajevu i ko je u Hrvatskoj nasmrt izbo komšinicu.

Na stranama sporta donosimo priču o revanš utakmicama Evropske lige u kojima nastupaju Sarajevo i Željezničar. Pročitajte najavu utakmice i šta o svemu misle Husref Musemić i Milomir Odović.

Doznajte i kakva je sudbina nogometaša Veldina Karića, ali i koliko od reklama zarađuju Englezi.

Košarkaš Amar Gegić otkriva šta želi postići s Partizanom.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i aktuelan naš redovni prilog KultArt.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.