BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Težak udarac za Erdoanov utjecaj

Avaz.ba

3.8.2018

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju, između ostalog, objavljuje analizu u kojoj donosimo šta stavljanje turskih ministara na američku crnu listu znači za turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdoana.  

Pročitajte i stav publiciste Nedžada Latića, koji ističe da će Vašington prekrižiti Izetbegovića kao partnera.

Najtiražniji list u BiH objavljuje i rođendanski intervju s akademikom Muhamedom Filipovićem. Pročitajte šta je poručio Filipović.

"Dnevni avaz" donosi i informaciju iz Prištine, gdje je Apelacioni sud Kosova donio presudu: Naser Keljmendi pravosnažno oslobođen optužnice za ubistvo Delalića i drugih krivičnih djela.

Pročitajte šta će sada biti sa tužiocem Endrjuom Hjuzom, kojeg je Dubravko Čampara filovao fabriciranim dokazima i lažnim svjedocima.

Pročitajte i detalje zašto Dragan Lukač napušta FUP. Donosimo i priču na osnovu čega su službenici MUP-a Srbije uhapsili Huseina Mujanovića, bivšeg borca Armije RBiH na graničnom prijelazu Uvac.

Naš list donosi priču o Mostarki koja se porodila sama u stanu!

Pričitajte i gdje je bila naša "Turistička patrola".

Novinari Crne hronike donose detalje oko pogibije trojice radnika u Hidrocentrali kod Bihaća. Pročitajte i ko je trovačica koja ponovo hara.

Na stranama Sporta pročitajte koliko je novca Vahid Halilhodžić donirao mostarskom klubu Velež te koliko bundesligaš Hofenhajm traži za našeg reprezentativca Ermina Bičakčića.

Donosimo i priču o Pjerluiđiju Kolini koji je napustio UEFA-u.

U današnjem izdanju i prilog "RTV Extra".


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.