NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte - Bruceloza napunila bolnicu

Avaz.ba

17.8.2018

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju, između ostalog, otkriva detalje zašto će građani do 2023. godine plaćati skuplji plin i zašto to vlasti žele zasad sakriti.

Saznajte i detalje gdje bruceloza sve više uzima maha.

Čitajte šta, nakon tragedije u Đenovi, poručuju eksperti kada je riječ o sigurnosti mostova i u BiH.

Provjerite koga su stranke stavile na kompenzacijske liste.

Donosimo i zanimljiv razgovor sa Donaldom Hejzom, bivšim zamjenikom visokog predstavnika, koji se, između ostalog, prisjeća Izvještaja o Srebrenici iz 2004. godine i tadašnjeg Dodikovog ponašanja.

Ne propustite novu „Minutu“ Bakira Hadžiomerovića, u kojoj piše i o nacionalistima koji su svezali zastave i za ove izbore.

Donosimo detaljan izvještaj sa sjednice Operativnog štaba za pitanje migracija u BiH te pročitajte gdje će biti privremeni prihvatni centar.

Čitajte i o zemljotresu zbog kojeg su građani Zenice panično istrčali iz stanova, te o porukama demobilisanih boraca i oštrim reakcijama na izjave kadrova SDA uoči današnje sjednice Komisije Parlamenta FBiH za usaglašavanje različito usvojenih tekstova zakona sa rukovodstvima Vlade FBiH i Parlamenta.

Reporteri „Dnevnog avaza“ bili su i na svečanoj ceremoniji dodjele nagrada „Srce Sarajeva“.

Čitajte fenomenalnu reportažu Turističke patrole „Dnevnog avaza“ iz Sarajeva, a saznajte i gdje će biti sutra.

Na stranicama Crne hronike saznajte ko je pretukao Mehu Volodera u Mostaru, koji je još u komi, te detalje tragedije u kojoj je poginuo vlasnik pilane iz Dervente.

Na sportskim stranama pročitajte zanimljiv razgovor sa Elvirom Baljićem, trenerom turskog Akhisara. Donosimo priču o porodičnoj drami kapitena Sarajeva Krste Velkoskog.

Između ostalog, čitajte i poruke uoči večerašnjeg humanitarnog meča za Tarika Okanovića, ali i šta Zvezdi donosi trijumf u dvomeču protiv Salcburga. Donosimo i priču sa 64-godišnjim maratoncem Franjom Lončarom i njegovim planovima za 2022. godinu.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i popularan redovni prilog „Tv extra“.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.