NAJAVA Na kioscima diljem BiH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte - Vlada se zadužuje za 1,6 milijardi KM

Avaz.ba
18.08.2018 07:08

„Dnevni avaz“, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju otkriva šta donosi dokument okvirnog budžeta Federacije BiH 2019. - 2021. godine.

Lider Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH i kandidat za člana Predsjedništva BiH Fahrudin Radončić na sinoćnjem unutarstranačkom savjetovanju u Hadžićima i na Ilidži, u dupke punim dvoranama, praćen ovacijama prisutnih, odgovorio je na pitanje kuda želi voditi Bošnjake. 

Nakon eksplozivnih naprava bačenih na predsjednika PDA Mirsada Kukića, eksploziva pod automobil predsjednika A-sda Hozanovića, premlaćivanja poznatog publiciste Nedžada Latića, vrh SDA počeo je slati agresivne poruke građanima. Pročitajte njihove poruke uoči izbora.

Počelo je štampanje gotovo 14 miliona glasačkih listića, u današnjem broju pročitajte ko je dobio posao i koliko će se novca iz budžeta izdvojiti.

Bivši prvak svijeta Adnan Ćatić ponovo je na udaru zakona. Pročitajte detalje afere.

Iz Instituta za javno zdravstvo RS za naš list stigla je potvrda da je stariji muškarac obolio od virusa zapadnog Nila. Donosimo koji su to simptomi zapadnog Nila te šta se dešava sa pacijentima koji obole.

Hrabre žene Kruščice jučer su opet otjerale mašine. Naša ekipa bila je s njima na licu mjesta te donosimo detaljan izvještaj s terena.

Turistička patrola „Dnevnog avaza“ posjetila je gradić u koji se dolazi zbog netaknute prirode. Pročitajte o kojem je gradu riječ.

Na stranama Crne hronike donosimo šokantne detalje sinoćnje tuče u sarajevskom naselju Hrasno Brdo, te zbog čega je došlo do svađe između komšija. Također, pročitajte upozorenje Federalne uprave civilne zaštite nakon posljednjih tragedija na rijekama i jezerima.

Na stranama Sporta donosimo zbog čega su smjene trenera alibi za nestručno vođenje klubova. Šta su na ovu temu rekli Mensur Dogan, profesor fudbala i predavač u Centru za edukaciju NSBiH, Šener Bajramović, nekadašnji selektor mlade reprezentacije BiH, Mirsad Fazlagić je bivši trener i reprezentacije Jugoslavije...

Ivana Vlaić, prva je žena arbitar u Bosni i Hercegovini. Pročitajte šta je rekla za naš list.

U današnjem izdanju donosimo politički prilog „Sedmica“.

Tagovi

Dnevni avaz BiH
NA VRH