NAJAVA Na kioscima diljem BiH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Oteo me ISIL-ovac iz Bosne

Avaz.ba
23.08.2018 06:40

“Dnevni avaz”, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju objavljuje svjedočenje zarobljene jazitkinje. Samo za naš list ona otkriva da ju je oteo Bosanac, pripadnik ISIL-a.

U rubrici "Aktuelno" donosimo oštru reakciju Ambasade SAD u BiH na posljednje izjave Milorada Dodika. Osim toga, naši novinari otkrivaju i kako se vlast priprema za 7. oktobar. Također, pročitajte i zašto BiH traži izručenje Huseina Mujanovića.

Saznajte kako se planira utjecati na sudske postupke te kakve se prijetnje dobivaju.

Bili smo i na licu mjesta tokom sinoćnje stravične nesreće u Donjoj Jablanici, kada su poginule dvije osobe.

U rubrici "Globus" čitajte zašto Nikolić neće da se iseli iz vile na Dedinju te šta se dešava u Turskoj padom ekonomije.

Danas otkrivamo i čiji je talac postao dragulj na Neretvi. Bili smo na licu mjesta na Korićanskim stijenama, gdje je obilježena godišnjica stravičnog zločina.

Ugledni novinar Bakir Hadžiomerović u novoj kolumni osvrće se na temu nastavka rata predizbornim sredstvima.

Na stranama "Mozaika" ne propustite priču o nelegalnoj deponiji te kakve je opasnosti donijela medonosna godina. Donosimo i priču o velikodušnosti humanitarca Mahira Mujića.

Pročitajte i u kojem je gradu jučer boravila "Avazova" turistička patrola i koja legenda se veže za ovo mjesto.

Novinari "Crne hronike" su bili s porodicom Fadila Delkića, koji je upucan na parkingu u Americi. Pročitajte kakvu je golgotu doživio nastradali Delkić. Također, na stranama "Crne hronike" donosimo priču zašto nisu iznesene završne riječi o predmetu "Sanjin Sefić".

Severina Kojić u žiži je novog skandala zbog nagih fotografija, samo u "Dnevnom avazu" čitajte šta najavljuje njen menadžer.

Novinari sportske rubrike u našoj temi analiziraju "slučaj Begović". Čije se to odluke moraju poštovati?

Šta je poručio Husref Musemić, šef stručnog štaba FK Sarajevo?

Zašto su upitni nastupi našeg NBA tandema Nurkić - Musa u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstv, te Damira Džumhura, prvog reketa BiH, na US Openu?

Danas u "Dnevnom avazu" donosimo prilog "KultArt", šta je rekao Dejan Bućin o saradnji s Orlandom Blumom?

Tagovi

Dnevni avaz BiH
NA VRH