NAJAVA

"Panorama" donosi intervjue s bračnim parom Ivanom Bosiljčićem i Jelenom Tomašević, Amirom Medunjanin...

Avaz.ba

25.8.2018

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 26. avgusta, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

U zajedničkom intervjuu za "Dnevni avaz“ govorili su popularni bračni par Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević, koji su u Sarajevu proslavili sedmu godišnjicu braka.

- Inače, nismo ljudi koji se vezuju za datume i praznike. Trudimo se da nam svaki dan bude praznik. Ne trebaju nam naše godišnjice da bismo se sjetili da treba živjeti svaki dan i da brak treba čuvati od jutra do večeri - kazao je Bosiljčić.

Vrsna interpretatorica sevdaha Amira Medunjanin ove godine, također, ima razlog za slavlje. Osim što je objavila novi album „Ascending“, o kojem je govorila, Amira se prisjetila i rasprodatog i veoma emotivnog koncerta za pamćenje koji je nedavno održala u Puli, a dotakla se i obilježavanja 15 godina karijere.

- Već 15 godina intenzivno dijelim život s muzikom i osjetila sam potrebu da, nakon svih tih godina, snimim album koji je, ustvari, neka vrsta rekapitulacije mog dosadašnjeg djelovanja - kazala je Medunjanin.

„Dnevni avaz“ donosi i razgovor s atraktivnom Sanjom Matić iz Banje Luke, jednom od najuspješnijih manekenki u Bosni i Hercegovini. Ona se može pohvaliti reklamnom kampanjom za čuveni „L'Oréal Paris“, a dame širom svijeta mogle su u frizerskim salonima, ali i na kutijama farbi za kosu vidjeti portret ove lijepe Banjalučanke.

Čitajte još:

- MUSTAFA NADAREVIĆ - Dobro se osjećam, godine mi ništa ne mogu

- Ines Tanović - Ne može se živjeti od jednog filma godišnje

- BIJELA KOŠULJA - bezvremenski modni klasik!

- LEGENDE SEDME UMJETNOSTI - Hičkokove glumice obilježile jednu filmsku eru

- ZANIMLJIVE DESTINACIJE - Kuba, domovina Če Gevare, duhana, ruma…

- PLAVA KRV - Megan i princ Hari neće biti zakonski staratelji svoje djece

- EKSTERIJER - Produžite ljeto na svom balkonu


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.