NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte - Sve više oboljelih od raka

Avaz.ba

29.8.2018

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju, između ostalog, objavljuje alarmantne podatke Instituta za zdravlje i sigurnost hrane Zenica.

Pročitajte koliko je oboljelih od raka u Federaciji.

U današnjem izdanju donosimo i priču s protestnih skupova novinara širom Federacije nakon napada i pokušaja ubistva kolege i novinara BN televizije Vladimira Kovačevića.

Koje su poruke sedme sile iz Sarajeva, Zenice, Mostara...

Naš ugledni kolumnista Bakir Hadžiomerović u ''Minuti'' se osvrnuo na dešavanja u vezi s ljekarom Ismetom Gavrankapetanovićem i torturama koje doživljava nakon što je otjeran s KCUS-a.

Donosimo i priču zašto se odugovlačilo sa sprečavanjem sukoba interesa i kada će se zakon naći pred državnim poslanicima.

Saznajte i koji su borci dobili ukor zbog blokade Šićke petlje.

Pročitajte kako je bilo na stranačkom savjetovanju SBB-a u Visokom i Zenici i koje su poruke lidera stranke Fahrudina Radončića.

U našem izdanju saznajte i gdje je preminuo muškarac nakon uboda stršljena, ali i atrakciju u Sarajevu u kojoj alpinisti peru fasadu „Avaz Twist Towera“.

Pročitajte i u kojem je gradu jučer boravila „Avazova“ turistička patrola.

Novinari ''Crne hronike'' otkrivaju kako su policajci u Foči u posljednji tren spasili dječake od utapanja i šta će biti s Almirom Ejubovićem, koji se jučer izjasnio da nije kriv za smrt tri djevojke u stravičnoj nesreći u Sarajevu.

Na stranama sporta donosimo priče ko će naslijediti Asmira Begovića na golu „Zmajeva“. Šta u razgovoru za ''Avaz'' kaže bivši fudbaler s Koševa Miodrag Ćirković. Pročitajte i jesu li se bh. igrači koji nastupaju za NK Dinamo plasirali u Ligu prvaka.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i aktuelan naš redovni prilog „Porodica i zdravlje“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.