NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Srebrenica i RS su neotuđivi dio države BiH

Piše: Avaz.ba

8.9.2018

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem printanom izdanju otkriva zašto Vijeće ministara BiH ne štiti čelnike pravosuđa.

Pročitajte koji grad u BiH ima više birača nego stanovnika. Saznajte šta je rekao prof. dr. Ismet Gavrankapetanović nakon odluke Upravnog odbora UNSA-e da se uvaženi profesor vraća na Medicinski fakultet.

Naši novinari saznaju da je Vlada FBiH drugi put u pet godina izbacila SABNOR na ulicu te šta o tome misli dr. Bakir Nakaš, predsjednik SABNOR-a.

Bili smo i u Srebrenici, gdje je SBB započeo izbornu kampanju. Sa skupa je poručeno da su Srebrenica i RS neotuđivi dio države BiH. Pročitajte u današnjem broju kako je sinoć bilo na skupu PDA u Tuzli, ali, također, i da su borci napustili skup SDA u Zenici jer su bili razočarani govorom Bakira Izetbegovića.

Pročitajte ko je bio najbolji u prve dvije serije skokova sa Starog mosta u okviru manifestacije "Red Bull Cliff Diving", kojima je domaćin Mostar.

Saznajte u rubrici "Sarajevski kanton" kada počinje izgradnja dijela Prve transverzale.

Na stranicama "Crne hronike" možete pročitati zašto se krije ime ubice Adnana Salčina i zašto porodica ubijenoga nije obaviještena o istrazi. Također, možete saznati i kako napreduje istraga u slučaju ubistva Damira Ostojića Šijana u Banjoj Luci.

Na stranicama "Sporta" možete pročitati sve o današnjoj utakmici naše fudbalske reprezentacije protiv Sjeverne Irske u okviru prvog kola Lige nacija, ali i mišljenje bivšeg selektora Mehmeda Baždarevića.

U današnjem izdanju možete pročitati i redovni prilog "Sedmica".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.