BIH

"Panorama" donosi ekskluzivni intervju sa Srđanom Žikom Todorovićem, priču sa snimanja spota Frenkieja i Sajsi MC

Avaz.ba

8.9.2018

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 9. septembra, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

Ekskluzivni intervju s legendarnim glumcem Drđanom Žikom Todorovićem napravili smo putem žica, što je ujedno bio i njegov prvi telefonski intervju. Iako se nikada ne oglašava u medijima, za naš list je ipak govorio o nagradama, novim projektima, publici, a odgovorio nam je i na pitanje zašto bježi od medija.

- Lijepo je kad vas publika voli i cijeni ono što radite. Opet, iz drugih republika bivše Jugoslavije skoro me niko ne zove i ne angažira na projektima, ali to ne znači da i neće - kazao nam je glumac.

Ekipa „Dnevnog avaza“ bila je na setu snimanja spota za numeri „Svi“ popularnog bh. repera Frenkiea i beogradske reperice Sajsi MC. Uz ugodnu radnu atmosferu, šale i mnoštvo kamera oko nas, porazgovarali smo s pjevačima.

- Čuo sam upravo Sajsi uz taj instrumental. Proslijedio sam joj i odmah je pristala. Shvatili smo da je pjesma vrlo kvalitetna i da zaslužuje videospot - kazao je Frenkie.

Daniela Živkov, koja živi i radi u Lincu, a ima balkanske korijene, ponijela je titulu Miss Austrije, pa će se tako u decembru takmičiti za Miss World u Kini. U razgovoru za „Dnevni avaz“ otkrila je i da će naredne godine početi raditi u vojsci kao oficir, što joj je oduvijek bila želja.

Donosimo i intervjuu s Anesom Lačević, manekenkom i članicom Sarajevske filharmonije, te s Harijem Šarcem, plesačem i koreografom bh. korijena, s adresom u Danskoj.

Čitajte još:

- Zinedin Zidan: Ljubavna priča koja traje 30 godina

- Lejla i Tarik Filipović

- MODA: Jakne od tvida

- Boršč je dobivao i ratove

- Edo Maajka

- Kraljevska djeca koja će vladati svijetom


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.