NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte - Raskomadao majku, tijelo jeo danima?!

Avaz.ba

16.9.2018

“Dnevni avaz”, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju objavljuje detalje nezapamćenog zločina u Bosanskoj Krupi.

Horor koji ledi krv u žilama desio se u naselju Baštra između Bosanske Krupe i Bužima. Saznajte zbog čega je sin ubio i raskomadao majku. Otkrivamo i dijelove iskaza koji je dao policiji. Pročitajte i druge detalje o prvom zabilježenom slučaju kanibalizma u BiH.

Otkrivamo i koliko je miliona kompanija „Cengiz“ naplatila iako nije sanirala potporni zid na Koridoru 5C. Kako otkriva naš novinar, novac koji je uzet za ovaj posao je ogroman, a posao nije završen.

Pročitajte danas i šta otkrivaju statististički podaci o stanju u BiH, jesu li bh. građani siromašni, kakav je naš standard u odnosu na EU, te ko jede meso, a ko hljeb?

Donosimo i stav uglednog političkog analitičara  Esada Bajtala, koji je za naš list govorio o predstojećim izborima. Ovaj stručnjak je mišljenja da će „etno–stranke izgubiti izbore“.

Komentar dana pisao je Erol Avdović, poručivši „Stop Miloševićevim trabantima“. Ličnost dana je Nazif Gljiva, koji sa stilom obilježava 40 godina muzičke karijere.

Na stranama Globusa pratili smo katastrofalne razmjere udara uragana Florens i tajfuna Mangkut, koji su poharali istok SAD i Filipine. 

Na izbornim stranama donosimo razgovor s Ibrahimom Hadžibajrićem, predsjednikom Nezavisne bosanskohercegovačke liste koji kaže: „U vlast samo sa zdravom koalicijom“.

Sa predizbornih skupova SBB-a, koji su održani u Cazinu, Bužimu i Bosanskoj Krupi, predsjednik Fahrudin Radončić je poručio: „Rahmetli Aliju su poštovali i primali svi veliki lideri Zapada, a Bakira niko!“

Donosimo i priču koliko Bosanci zarađuju na pokeru te ko su majstori ovih igara.  

Novinari Crne hronike zabilježili su i tragediju u Bijelinji, gdje je pala mrtva glava zbog grafita, a donosimo i detalje sa ročišta na kojem je ocu i sinu koji su u Sarajevu ubili komšiju produžen pritvor.

Na stranama Sporta pročitajte kako će 97. rođendan proslaviti „Plavi“ s Grbavice. Zabilježili smo i dešavanja tokom priprema košarkaške reprezentacije BiH, koja se sprema za meč sa Češkom.

U današnjem broju našeg lista pročitajte i nedjeljni prilog „Panorama“, sa zanimljivim pričama, naslovima, razgovorima, a za nas su govorili frontmen „Crvene jabuke“ Dražen Žerić Žera, glumački velikan Milan Gutović, koji kaže:„Današnje gluposti ni Šojiću ne bi pale na pamet“.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.