IZBORI 2018.

Halilović: BPS će sačuvati i izgraditi državu, učiniti narod jakim, a naše neprijatelje slabim

Svaku državu u svijetu izgradile su patriotske snage

Halilović se družio s građanima Hercegovine

Avaz.ba

16.9.2018

Predsjednik BPS-a Sefer Halilović jučer je obišao Jablanicu i Mostar i tom prilikom družio se s građanima ova dva grada u Hercegovini.

U sali hotela "Jablanica" Halilovića je dočekalo gotovo 200 Jablaničana, dok je u sali Narodnog pozorišta u Mostaru blizu 400 Mostaraca podržalo predsjednika BPS-a.

Okupljenim građanima Jablanice i Mostara Halilović je kazao da su svaku državu u svijetu izgradile patriotske snage, od Amerike do Turske, od Engleske do Francuske, te da će Bosna i Hercegovina imati kontrolu vlastitih granica, puteve prema njima i ozbiljnu vojsku - kao simbol i sigurnost države, ako BPS dobije snažnu podršku naroda na predstojećim izborima.

- Nisu naši neprijatelji toliko jaki koliko je slaba vlast koja im ne zna parirati i odgovoriti na adekvatan način. Bosna i Hercegovina se nalazi na historijskoj prekretnici koju mnogi ne vide i država može svašta doživjeti, a da ljudi toga postanu svjesni tek kada je izgube. Zato je vrijeme za BPS, za ljude i stranku koja će sačuvati i izgraditi državu, zaustaviti njene neprijatelje, organizirati narod da budemo složni i jaki, usmjereni ka višim ciljevima za budućnost - poručio je Halilović.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.