NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Velika krađa identiteta zbog izbora

Avaz.ba

21.9.2018

„Dnevni avaz“, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju objavljuje da raste broj prevarenih građana koji se javljaju CIK-u. Upitali smo građane širom BiH smatraju li da će izbori biti pošteni.

Istovremeno donosimo i reakcije da se zaustavi izborna pljačka SDA u Novom Gradu.

Saznajte o kojoj temi u današnjim novinama govori Bakir Hadžiomerović u svojoj „Minuti“.

Pročitajte kako je Eurostat opovrgnuo tvrdnje bh. političara. Građani BiH su sve siromašniji, a država zakovana za evropsko dno. Pročitajte i šta o tome misle ugledni ekonomisti.

U današnjem izdanju možete pročitati i razgovor s nekadašnjim visokim predstavnikom u BiH i aktuelnim ministrom vanjskih poslova Slovačke Miroslavom Lajčakom. Šta o izmjenama teritorija i promjenama granica misli Lajčak. Osvrnuo se i na nastavak pregovora Beograda i Prištine.

Na stranicama "Globusa" možete pročitati i plan nekadašnjeg stratega američkog predsjednika Donalda Trampa Stiva Benona. Naime, Benon će pokušati napraviti široki savez nacionalističkih lidera i partija u Evropi.

Savez za bolju budućnost nastavio je s predstavljanjem politike i kandidata za sve nivoe na predstojećim izborima. Na sinoćnjim skupovima u Varešu, Brezi i Visokom kandidati SBB-a su poručili da imaju rješenje za nagomilane probleme. Također, predsjednik SBB-a i kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva Fahrudin Radončić se osvrnuo na poruke i izjave iz RS i poručio da će država BiH biti još moćnija!

U današnjem izdanju pročitajte sve o svečanosti u „Avaz Twist Toweru“ povodom dodjele priznanja „Avazov zmaj“ predstavnicima gradova i turističkih zajednica.

Na stranicama "Sarajevske hronike" možete pročitati i ko djeci i odraslim dijabetičarima ne da inzulin.

Novinari "Crne hronike" u današnjem izdanju donose ispovijest supruge nestalog zaštitara iz firme "Murex" iz Srebrenika. Podsjećamo, ova firma je opljačkana i podmetnut je požar.

Na stranicama "Sporta“ možete pročitati koja dva naša reprezentativca oduševljavaju fudbalsku Evropu.

Pročitajte i razgovor s legendom Hajduka Ivicom Šurjakom, koji otkriva kako je u PSG doveo Safeta Sušića.

U današnjem broju "Dnevnog avazua“ donosimo prilog "TV Extra", u kojem između ostalog možete pročitati intervju s glumcem Žarkom Rudićem.

Saznajte i pojedinosti o novoj „Avazovoj“ nagradnoj igri „Kupone spoji, auto osvoji“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.