IZBORI 2018.

Predizborni skup SDP-a u Donjem i Gornjem Vakufu: Građani zaslužuju stabilan državni sistem

SDP BiH

Avaz.ba

21.9.2018

Sa skupova SDP BiH održanih u Donjem Vakufu i Gornjem Vakufu-Uskoplju, poručeno je da građani Bosne i Hercegovine zaslužuju stabilan državni sistem koji se bavi rješavanjem njihovih stvarnih problema.

Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a BiH naglasio je da je "presudni vitalni interes svih građana i naroda Bosne i Hercegovine da trenutnu vlast maknemo sa pozicija".

- Oni ljudima ne nude ništa osim koncepta „nas“ protiv „njih“. Mi ljudima nudimo koncept jedne zemlje za sve nas. Oni nude obnovu ratnih ideologija i podjela. To je zapravo jedina istinska razdjelnica između ʹnasʹ i ʹnjihʹ - kazao je Nikšić.

Na skupovima su se obratili i Zukan Helez, nosilac liste SDP BiH za Parlamentarnu skupštinu BiH, Nijaz Helez, nosilac liste za Zastupnički dom Parlamenta FBiH iz SBK, Sifet Mrkonja, nosilac liste za Skupštinu Srednjobosanskog kantona, a ispred domaćina su se obratili kandidati Admir Poturović, Amna Karamustafić i Admir Čolak, te Senad Selimović i Edin Gekić, predsjednici Općinskih odbora SDP BiH Donji Vakuf i Gornji Vakuf-Uskoplje.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.