IZBORI 2018.

Nikšić: Vratiti dostojanstvo svakom građaninu Bosne i Hercegovinu

Nema više straha! Poručujem Miloradu, Draganu i Bakiru da više neće dijeliti ovu zemlju i zavađati njene stanovnike, istaknuo lider Socijaldemokratske partije

Sa skupa SDP-a u Maglaju. N.Bradarić

N.Bradarić

29.9.2018

SDP BiH je centralni skup za Zeničko-dobojski kanton održao večeras u Maglaju. U prisustvu velikog broja članova i simpatizera ove partije, predstavljeni su kandidati za sve nivoe vlasti, te kandidati iz Maglaja. Nosilac liste za Skupštinu ZDK je Jasminko Kapić, a na listi su i Firuz Galijašević te Spaho Bradarić. Svjetlana Zamboni je na listi za Predstavnički dom Parlamenta FBiH, dok je Mehmed Bradarić, na listi za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH. 

Skupu se obratio i kandidat SDP za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH. 

- Iz herojskog Maglaja upućujem poruku ekstremu iz Laktaša da je njegovo vrijeme prošlo. Predlažem mu neka se uputi na prvi granični prijelaz i neka mirno i trajno napusti ovu zemlju- poručio je Bećirović.

Prisutnima na skupu obratili su se Senaid Begić, nosilac liste za Parlament FBiH, Zukan Helez, nosilac liste za Parlamentarnu skupštinu BiH, Jasmin Imamović, gradonačelnik Tuzle i Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a BiH, koji je poručio: 

- Nema više straha! Poručujem Miloradu, Draganu i Bakiru da više neće dijeliti ovu zemlju i zavađati njene stanovnike. Mi želimo zemlju za sve nas, a poslije 8. oktobra želimo vratiti dostojanstvo svakom građaninu ove zemlje. 



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.