IZBORI 2018.

Amer Jerlagić: Vrijeme je za bolju Bosnu i Hercegovinu!

Poručujem onima koji su pokušali udariti na naše aktiviste, na moje prijatelje, na moju državu, da se mi ne bojimo

Jerlagić: Izađite na izbore

Avaz.ba

3.10.2018

Kandidat Stranke za Bosnu i Hercegovinu za člana Predsjedništva BiH Amer Jerlagić poručio je da će 7. oktobra građani i građanke Bosne i Hercegovine imati priliku izabrati nove snage Stranke za Bosnu i Hercegovinu, koje će se voditi politikom dijaloga, a ne politikom sukoba.

- Niko više od nas nije branio ideju građanske države, niko više od nas nije politički izgubio u istrajnosti u odbrani suvereniteta i teritorijalnog integriteta. Nismo pognuli glavu pred moćnicima, lokalnim ni svjetskim, ostali smo dosljedni sebi - poručio je Jerlagić.

Dodao je da su ovi izbori "prilika da se ponovno okupimo, da pokažemo da naša ideja ima svoju snagu". 

- Poručujem onima koji su pokušali udariti na naše aktiviste, na moje prijatelje, na moju državu, da se mi ne bojimo - znamo da time udarate na šansu za bolju budućnost generacija koje dolaze - a mi tu budućnost predati tako lahko nećemo. Izađite na izbore, ispunite svoju građansku dužnost. Vjerujem da sam svojim radom, porukama, programom i jednom pozitivnom kampanjom zadobio povjerenje mnogih od vas. Neka vaš glas bude presudan, podržite nas u našoj nenasilnoj i demokratskoj borbi za mirnu i prosperitetnu budućnost naše jedine domovine - zaključio je Jerlagić. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.